Raspisan natječaj

U srijedu 28. travnja raspisan je natječaj za dva radna mjesta na projektu: poslijedoktoranda na dvije godine te doktoranda (asistenta) na četiri godine. Natječaj traje do 7. lipnja (30 dana), a svi potrebni podaci mogu se pronaći ovdje, pod točkama 12 i 16. Posebnu pozornost treba obratiti na dodatne uvjete:

  • u motivacijskom pismu (duljine između 300 i 500 riječi) kandidati će obrazložiti zašto su se prijavili na projekt ReLEL te opisati svoj vlastiti istraživački interes kojim će se uklopiti u šire ciljeve ReLEL-a (više informacija o ciljevima ReLEL-a može se dobiti upitom na pokus@m.ffzg.hr). Poželjno je da kandidati navedu eventualno postojeće iskustvo iz područja istraživanja čitanja i književnosti, recepcije književnosti, empirijskih pristupa književnosti, sociologije književnosti te istraživanja individualnog i kolektivnog pamćenja. S obzirom da je ReLEL načelno interdisciplinarni projekt, s njegovim ciljevima visoko su komplementarni kandidati koji su diplomirali/doktorirali (komparativnu) književnost i/ili srodne neofilološke grupe, etnologiju i kulturnu antropologiju, sociologiju ili psihologiju, dakako ukoliko namjeravaju primijenjivati uvide iz dotičnih disciplina na polje proučavanja književnosti.
  • napomena za radno mjesto pod brojem 16.: doktorand za vrijeme trajanja projekta mora doktorirati na Poslijediplomskom studiju znanosti o književnosti, teatrologije i dramatologije, filmologije, muzikologije i studija kulture.

Sretno s prijavama!

en_USEnglish